Mar 2, 2005, 10:16 AM

След 8 месеца съвместен живот 

  Poetry
954 0 1
"Ще те виждам ли отново?"
- Не знам. Ще ме виждаш ли, а тебе аз?
Ще се виждаме ли или само ще се гледаме?
Размити стъклообразувания
в кутийката на нашия етаж
паркирахме телата си...
- Душите ни заспаха ли? -
те питам аз.
"Обичам те" - трепери върху твойте устни.
.....
Ослепяхме, поне да открием душите си...
....
Може да ни простят
и да ни върнат очите,
крещящи "Обичам те!"

© Кая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрави Катина!Много е хубаво стихотворението.Липсваха ми нещата ти.Къде се беше скрила?
Random works
: ??:??