12.04.2017 г., 13:39 ч.

След ден 

  Поезия » Друга
726 1 1

Ден, след ден, след ден, след ден

Отвътре сив съм като въглен умъртвен

Монотонно си изтича тъмната ми кръв воднява

Носи се денят и плавно като мене залинява

 

Тела на улиците всяка вечер са еднакви

Скитат с мене, влачат веригите познати

Погледи не можем да си засечем

Всеки от собствения път е заличен

 

Лицето разтопих си и на нея го продадох

Сърцето от кръв лиших си и като дар го дадох

Тялото разкъсах си и глада и усмирих

Една душа останах и нея на клада изгорих !

 

© п Всички права запазени

Ехо

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??