7.07.2020 г., 11:18 ч.

След любовна нощ 

  Поезия » Еротична, Хумористична
1177 5 11

 

След любовна нощ

очите на жените пеят,

излъчват от плътта си мощ,

вървят със полет и се смеят.

 

Тогава те са още по-красиви,

блестят от нежност без да се прикриват,

и всички виждат колко са щастливи,

от свойта радост всекиму преливат.

 

Тогава те са най-прекрасни,

приличащи на феи златокрили,

божествени, невероятни, страстни,

уверени във женските си сили.

 

     *****

 

След любовна нощ

мъжете пък са много уморени,

изцедени от всичката си мощ,

по-силни уж... а победени...

 

10.01.2016.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??