15.11.2012 г., 23:17 ч.

След няколко лета 

  Поезия » Любовна
691 0 6

Не за дълго... Още малко...
Още само няколко лета.
И после пак ще е по старому -
ще съм щастлива и добра.
Ще пия вино със усмивка,
без да плача след това.
Бели облаци ще ме покриват
и аз ще мога да заспя.
Още малко ще тъгувам
и хубав свят ще си измисля,
в който ти не съществуваш.
   ... И ще отвикна да ми липсваш.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??