12.09.2004 г., 13:09 ч.

След пазача на черешите 

  Поезия
1025 0 6
Тръгна си пазачът на черешите.
Градината последни “обички” отрони.
Листата спуснаха завесите
над счупени и наранени клони.

Крещяха косовете някакво напътствие…,
но ние скрихме плодовете заедно…
Днес твоето отсъствие
  е осезаемо.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??