Sep 12, 2004, 1:09 PM

След пазача на черешите 

  Poetry
1068 0 6
Тръгна си пазачът на черешите.
Градината последни “обички” отрони.
Листата спуснаха завесите
над счупени и наранени клони.

Крещяха косовете някакво напътствие…,
но ние скрихме плодовете заедно…
Днес твоето отсъствие
  е осезаемо.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??