1.04.2014 г., 16:31 ч.

След сериала 

  Поезия » Хумористична
467 0 3

Ура, не съм аз вече домакиня.

Не бъркам манджи и не режа лук!             

Не съм готвачка, нито съм слугиня.

С парцала и престилката – дотук!

                       

Въобще не се изнервям по опашки.

Промоциите с трепет не следя.

Не бърша прах и не пера юнашки.

Картофи и домати не садя.

                                     

А съм принцеса в лъскаво возило

и ме ухажва готин кавалер.

Все маркови парцалки и мазùла

купува ми с шампанско и хайвер.

 

И ходя по купони и забави.

Ту на Хаваите, ту в Ню Йорк и Париж.

От щастие съвсем съм се забравила.

Не помня, че съм родом от Мъглиж.

 

Ох, стреснах се... Къде ли се намирам?

Пред телевизора, задрямала съм май...

В леглото твърдо, в старата квартира...

а на екрана мига дума КРАЙ.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??