След симпозиума- 2
(виц)
Отново на симпозиум събрани
били французин, българин и англичанин,
а после в кръчмата „направили” главите
и спомнили си с нежност за жените...
Започнал англичанинът, естествено,
-Ех моята не я намерих девствена,
но иначе е горда, дръзка, смела
и стройна, гъвкава като газела...
Французинът започнал да разправя:
-Аз знам, че моята изневерява
и галиш ли я, уж е тиха, кротка,
но във леглото дращи като котка...
...А българинът се почесал по главата
във опит да си спомни за жената:
-Бе тя и моята е някакво животно,
не знам какво, но знам че е страхотно...
д-р Коста Качев
© Коста Качев Всички права запазени