10.06.2004 г., 15:17 ч.

След смъртта 

  Поезия
1284 0 1
Обичайки те,никога не бих съгрешила
с пороците безкрайни на света...
И никога не ще ме видиш да петня
таз обич като ангел чиста и добра...
Ти си целият облян от нежна светлина,
до твойто рамо някога аз искам да умра...
Ще бъдем ние в друг свят,на друга честота,
без болка,скръб и никаква война...
Там само весели неща
ще радват нашата душа една...
И няма да се питаме дали
все някога ще стигнем пак дома,
защото заедно ще бъдем там
и друг дом никъде не ще намерим по света,
тъй нежен,приютил ни в свойта гръд една...
И няма да тъжиме по живота,
отминал ни едва...

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • уауууууууу!!!!аз не съм достатъчно компетентен за да коментирам,НО бих казал ,че е направо красиво! Поздрави!
Предложения
: ??:??