2.04.2013 г., 21:26 ч.

*След спорт 02.04.2013 

  Поезия » Пейзажна
340 0 2

Вечер. Вали.
Тихо е. Облаци и небе.
Баланс.
Цветята се усмихват.
Слънцето залязва.
Дърветата пускат цветчетата си на земята.
Цветопад.
Отдават се на дъжда и се съединяват с почвата.
Красиво е.
Птичките пеят за любовта.
Топло е.
Сърцето бие във всеобщия ритъм.
Хармония.
Капките се съединяват с потта ми.
Сливам се с дъжда.
Поливам теменужките.
Галя листата.
Слизам дълбоко в корените.
Усещам.
Прекрасно е.
Обичам те.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е, когато имаме очи за красотата около себе си. А май, когато сме влюбени виждаме и още по-добре.. Хареса ми, пренасящо е...
Предложения
: ??:??