Мълчи ми се.
След теб ми се мълчи.
Страхувам се, че ако счупя тишината
в душата ми така ще завали,
че трезвите ми мисли
ще взривят осколъчно земята.
… и ще се изгубя
сред просъскващи вини,
и празното на толкова химери,
ще се разпадна на сърдечни честоти,
с които цял живот измервах.
След теб ми се мълчи…
Трепери тишината като писък.
Преди да се е срутила, тръгни!!!
Запазих миг,
по-скъп от златен слитък.
снимка: нета
© Лъки Всички права запазени