5.09.2017 г., 8:18 ч.

След теб 

  Поезия » Любовна
487 0 1

           След теб

 

След тебе дълго тичах във ноща
и търсех погледа ти сред звездите.
Не спрях за миг, във мрака аз те виках 
от мен да вземеш мойта самота.

Преминах през реки от гняв и ярост,
през огъня на буйната си страст!
Върни се ти! Ела поне за час!
В сърцето си към мене имай жалост!

За миг поне да мога да те спра.
За миг поне да мога да те зърна!
След туй във огън аз ще се превърна
и болката си ще изпепеля!

 

1986г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??