27.07.2007 г., 16:24 ч.

СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ 

  Поезия
578 0 8
От толкова години те очаквам, ето
на прага ми пристъпваш драг и мил.
И като вятър, загубил се във сляпо ехо,
неизменно търсиш онова, което си изтрил.

Полюшва се в очите ти изгубен миг надежда.
Дали ще ми достигне да се съживя?
Не съм готова отново да родя копнежност
и виновно да си тръгнеш след това.

От толкова години те очаквам, ето
сега не мога в дома си да те приютя.
Мълчи сърцето ми, студени са ръцете.
Спомен си, след толкова години самота

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??