27.11.2016 г., 10:19 ч.

След взрива... 

  Поезия » Любовна
294 2 2

Беше взрив, 

който помете всичко.

И се роди нова вселена.

Не и дадохме име,

координати,

не изпратихме сигнал...

Все по рядко се сещаме за парчетата, 

които се реят в пространството

и които хората още дълго

ще наричат "любов".

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??