22.01.2007 г., 0:48 ч.

Следа 

  Поезия
595 0 5

Спомените в мен не мога да изтрия.

Дори да искам - нищо, че боли.

Но болката поне е жива сила,

която ми помага да вървя.

Ще стана утре - бавно, мълчаливо,

ще се погледна като за последно как стоя.

Ще тръгна  гордо към едно начало,

и няма да поглеждам пак назад

В живота ще успея да оставя

след себе си една следа.

Ще се обърна и ще я запаля
и в най-яркият й пламък ще горя.

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??