2.09.2009 г., 0:10 ч.

Следи 

  Поезия » Друга
371 0 0

Татуирай с устни моето име в кожата й,
много ще я заболи.
От много време знам за теб и нея,
правя се на сляпа, но се владея.


Вкъщи ми мирише на нейния парфюм,
следи има по стените,
чаршафите разхвърляни,
има кичури от косите.


Тя си мисли, че я обичаш,
но не знае, че на мен в любов се вричаш.
В собственото ми легло реши да ме унижиш
и на мръсната й плът да се покориш.

© Катерина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??