10.06.2024 г., 10:30 ч.

Следизборна лапаница 

  Поезия » Хумористична, Свободен стих
360 2 0

На масата –

дробчета разни.

Сухи и мазни,

сочни,

пикантни…

Между лакоми джуки

сами се навират.

Политикани от кеф вият.

Плащаме ние…

© Георги Коновски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??