28.11.2009 г., 0:50 ч.

Следобедно усещане 

  Поезия » Любовна
550 0 0

Следобедно кафе с коняк,
усещане за кадифе.
Топли две ръце, кафе с коняк,
гори едно сърце.
Следобедно кафе с коняк
и две очи, които дават
копнежи и мечти.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??