18.01.2014 г., 19:00 ч.  

Следващият чака 

  Поезия » Оди и поеми
411 0 1

Същата история, различен мъж.

Същият път, краят е тук. 

Няма въпроси, отдръпни се.

Следващият чака.

Месеци възстановяване, но една седмица в дълбоки мисли пропилява всички опити да бъдеш чист.

Любовта е опиат, отровна дрога.

 

Спомените прекрасни ще подхранят болката неизлечима утре.

Мракът се завръща, любовта така и не се появи.

Нищо не стопли и не ме обгърна. 

Тук седя и чакам.
Връщам се отново следващият е там и чака да се отдам напълно в нищо замяна.

 

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??