19.06.2017 г., 21:42 ч.  

Следзалезно 

  Поезия
603 1 2

 

 

Денят

на залеза в скута се сгушва,

птиците

в гнездата си притихват.

Свенливо

прозорците започват да примигват

с безличната си светлина.

Нощта бавно спуска

черното си наметало над града.

Липите, в мрачината скрити,

пръскат опияняващ аромат.

 

Как искам да се потопя

отново в твоя глас...

 

 


 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??