20.06.2012 г., 10:36 ч.

Слепец... 

  Поезия
663 1 12

                                                                                              

 

Денят мълчи…

 

… засъхнал по паважа

с поредното бездушие прострелян

бродира птици бавно вятър…

а той е сам и непотребен –

по пътя си пристъпва бавно

последното си утро да нотира

припяват му звезди безгласно

препуснали отвъд всемира…

                                        

… заровил в локвите съня си

по спомени рисува слънце

денят мълчи обгърнал мрака –

до утрото да се завърне…

                                                                    ... I can't see it...

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??