3.03.2009 г., 15:27 ч.

Словесна еротика 

  Поезия » Философска
728 0 4
Словесна еротика

Събличам думите, за да изстенат,
лишени от самосъзнание
и любя думите, за да заченат
първичното си обаяние.

28. 02. 2009 г.

Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??