Mar 3, 2009, 3:27 PM

Словесна еротика 

  Poetry » Phylosophy
723 0 4
Словесна еротика

Събличам думите, за да изстенат,
лишени от самосъзнание
и любя думите, за да заченат
първичното си обаяние.

28. 02. 2009 г.

Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??