17.09.2008 г., 20:44 ч.

случайна среща 

  Поезия » Любовна
699 0 1

Една среща случайна света залюля,

и времето спря.

 

Един дъх затаен

и две глупави усмивки.

 

Две светещи цигари в нощта

и едно висящо мълчание.

 

Цигарите изгаснаха

и ние, и хората, продължихме да бързаме.

 

Светът продължи пак да се върти

и без теб...

© Анин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??