Една среща случайна света залюля,
и времето спря.
Един дъх затаен
и две глупави усмивки.
Две светещи цигари в нощта
и едно висящо мълчание.
Цигарите изгаснаха
и ние, и хората, продължихме да бързаме.
Светът продължи пак да се върти
и без теб...
© Анин All rights reserved.