10.01.2005 г., 12:46 ч.  

Случка 

  Поезия
1299 0 3

Вървим и с поглед се прекъснахме,
и нещо трепетно се появи,
магия с шепот се прoмъкна -
дори и ти я долови.

И с очите си обгърнах те,
със твоите ми каза сякаш "Спри!",
и искаше до теб да продължа,
а аз се усъмних, дали?

След миг и вече се извърнахме,
и в спомена остана да гори,
че някой ден със тебе се прегърнахме,
че за две секунди бяхме само аз и ти,

че по своя път наистина не тръгнахме,
че на улицата си останaхме сами.

 

 

                                                           на  И.

© Антон Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??