25.06.2008 г., 5:53 ч.

Случка 

  Поезия » Друга
590 0 11
Случка. Ден. Усмивка. Слънце. Вяра.
Очакване. Любов и самота.
Перон. Вагони. Влак. Семафор. Гара.
Копнеж. Сълзи. Надежда. Миг. Жена...

Прегръдка. Куфар. Обич. Дом. Пътека.
Целувки. Огън. Страст. Порой. Мечта.
Звезди. Щурци. Луна. Концерт. Бездрешие.
Сливане. Усещане. Жена...

Разсъмване. Камина. Слънце. Пепел.
Загръщане. Кафе. Скандал. Кола.
Страдание. Разходка. Шум. Човеци.
Липса. Болка. Спомени. Жена...

Вятър. Буря. Пустош. Хора. Гара...
Поглед. Разстояние. Съдба. 
Пейка. Плач. Запалка и цигара.
Сбогуване и вечност и жена... 

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??