9.06.2008 г., 11:29 ч.

Слушай 

  Поезия » Любовна
731 0 1
 

Слушай

 

Облегни се на мене и слушай,

и сред щурците ще чуеш

не думи напудрени, не думи извити,

а думи, избликнали в миг от сърцето.

 

Само послушай:

как шепотът тихо, наивно изтича,

как гали лицето ти нежно

и трепва то в плаха усмивка.

 

Да...

нея аз виках,

нея аз, шепнейки, търсех

и нея мога с очи да погаля.

 

 

Не слушай!

Не ще разваля мига ни със думи.

© Максим Недков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??