24.11.2004 г., 18:02 ч.

Слънце 

  Поезия
1315 0 1
Слънце

Ти си жаркото слънце
и силно изгаряш ме ти
аз съм птичка мъничка
и към теб летя неизменно!

Аз дърво сам вековно
и стремя се нагоре, нагоре
с клони теб да докосна
и да падна във купчина пепел!

Аз земя съм и теб обикалям
ти ме грееш с живот ме дарява6
тоз живот той е моята прокоба
да живея аз вечно далече от тебе!

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??