25.11.2007 г., 13:22 ч.

Слънце 

  Поезия » Пейзажна
621 0 6
Мило мое слънце,
ти ме озаряваш,
но и често ме предаваш,
а лятото се раздаваш…
И наша родина щом ти огряваш,
винаги нашите сърца ще сгряваш,
весел е светът, щом ти се появиш,
вечер късно ти щом заспиш, всички ще плениш,
утрин рано като се събудиш, пак ще бдиш.

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??