15.02.2009 г., 13:14 ч.

Слънце 

  Поезия » Любовна
470 0 5

В тъмнината в миг проблесна

лъч прекрасна светлина.

Заслепи ме и отнесе

трупалата се тъга.

И душата ми се лута:

- Истина ли е това?

Кой подава с топли длани

тъй жадувана искра?

И се рея из простора

окрилена и сама.

И ще сетят ли умора

натежалите крила?

До кога ли ще ми свети

таз неземна светлина?

И ще мога ли аз сетне

да намеря пътя към дома?

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??