10.05.2013 г., 19:44 ч.

Слънце в сърцето 

  Поезия » Любовна
706 0 0

Слънце в сърцето ми изгря.
Исках все до мене да е тя!
Грееше радостно моята душа.
За теб мислех все в нощта!
 

Купидон прати ми стреличка
и за теб ще жертвам всичко.
Омаян съм от тази красота!
В сърцето ми живее любовта!
 

Погледна ли във твоите очи,
вътре в мене изгряват лъчи.
Любима, аз силно те жадувам!
Мечтая нежно да те целувам!
 

Когато се влюбих в този ден,
ти преобърна всичко в мен!
Само пред теб ще коленича,
защото безкрайно те обичам! 




© Акинфа Галактионов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??