5.04.2008 г., 12:27 ч.

Слънцето на моя ден 

  Поезия » Любовна
1127 0 7
 

Слънцето на моя ден

 

Желания, мисли, мечти...

Звънят в главата ми.

Искам да погледнеш към мен,

да изгрее слънцето на моя ден..

 

Гледам често към теб

в часовете, нямам мира.

Чакам среща с твоя поглед,

но май съм подранила.

 

Сърцето ми бие учестено,

щом чуя твоя глас.

За тебе мисля прекалено -

всеки миг и всеки час.

 

Погледнах те миналия час.

И зарадвах се аз.

Ти беше вперил поглед в мен.

Изгря слънцето на моя ден.

© Николета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??