Слънцето на моя ден
Желания, мисли, мечти...
Звънят в главата ми.
Искам да погледнеш към мен,
да изгрее слънцето на моя ден..
Гледам често към теб
в часовете, нямам мира.
Чакам среща с твоя поглед,
но май съм подранила.
Сърцето ми бие учестено,
щом чуя твоя глас.
За тебе мисля прекалено -
всеки миг и всеки час.
Погледнах те миналия час.
И зарадвах се аз.
Ти беше вперил поглед в мен.
Изгря слънцето на моя ден.
© Николета All rights reserved.