26.08.2008 г., 9:22 ч.  

Слънчева пътека 

  Поезия
1053 0 10

 

Виждам слънчева пътека,
в морето отразена,
там, на залез слънце,
от злато позлатена.

Лодка там пътува,
от слънцето огряна.
Как искам аз с нея
да плувам до безкрая.

Морето се вълнува,
разбиват се вълни,
гларуси прелитат,
пътеката блести.
 
Спомен ще запазя
за синьото море,
пътеката от слънце
ще скрия в сърце...
 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??