Слънчеви лъчи
сплитат
в посивели мрежи
моите мечти.
Вдъхват им живот-
тичат
моите копнежи
в твоите очи.
Ти си тишина,
в твоите въздишки
кротки
въздухът трепти.
В мен е светлина,
късат посивели мрежи
слънчеви лъчи...
© Яна Вълчева Всички права запазени
Ицо, хубаво е да те виждам отново тук, беше се изгубил някъде
Таничка, винаги си толкова мила с мен, благодаря ти
Вилдан, слънчев поздрав и за теб, наистина си фея