17.01.2012 г., 13:41 ч.

Слънчеви зайчета сънувам 

  Поезия » Любовна
412 0 0

 

              Слънчеви зайчета сънувам,

              блестящи капчици роса,

              навеждам се и те целувам -

              от устните ти пия светлина.

 

              Гледаш ме така красиво,

              с очи на влюбена жена,

              сърцето ми препуска диво,

              виждам в тебе любовта.

 

              Усмихвам се, насън ръка протягам,

              да те докосна, да те погаля топло,

               не искам от мен да избягаш,

              от устните ми се отронва вопъл.

 

              Слънцето отдавна е изгряло,

              слънчеви зайчета танцуват,

              времето за мен е спряло,

              не мога да спра да те сънувам.

 

              Да си тук си пожелах,

              поглеждайки с очакване навън,

              няма те, а аз разбрах,

              ще те чакам даже и насън.

© Нели Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??