Слънчеви зайчета сънувам,
блестящи капчици роса,
навеждам се и те целувам -
от устните ти пия светлина.
Гледаш ме така красиво,
с очи на влюбена жена,
сърцето ми препуска диво,
виждам в тебе любовта.
Усмихвам се, насън ръка протягам,
да те докосна, да те погаля топло,
не искам от мен да избягаш,
от устните ми се отронва вопъл.
Слънцето отдавна е изгряло,
слънчеви зайчета танцуват,
времето за мен е спряло,
не мога да спра да те сънувам.
Да си тук си пожелах,
поглеждайки с очакване навън,
няма те, а аз разбрах,
ще те чакам даже и насън.
© Нели Иванова All rights reserved.