21.06.2016 г., 9:44 ч.

Слънчевина 

  Поезия » Любовна
404 1 4

Не ме засенчвай с тъмни очила,
напомнят ми за мрака в ъгъла,
където плача.
Уморих се. 
И обичам топлина.
А време няма
- идва заника и здрача.

Не са за мен и розовите очила,
летя високо,
и те виждам в синьо.
Не мога във небето без крила,
а на земята без любов
- силна като отлежало вино.

Подай ми слънчевите очила,
отвън стъклото зная че вали.
От теб и мене грее тук слънчевина.
И ако искаш
- ще съм ти сърцето,
ти на мен ще си ума
и смисълът ще се роди!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??