Слънцето изгрява в очите ми.
С нежност осветява дните ми.
С трепет нов изпълва ме с живот.
С ласки, дълго чакани и мечтани.
В тихото утро отново желани!
В този различен за двама ни свят.
В тишината жадуват телата.
В огнена страст по земята.
Ако всичко в теб крещи: - Любов!
Ако нощем чуваш моя зов...
Ако в мислите ти съм само аз...
Ако в съня ти съм единствена...
Посрещни ме!
© Благослава Георгиева Всички права запазени
Поздрав за нежната любовна лирика! Бъди щастлива!