10.09.2020 г., 19:29 ч.

Смее се 

  Поезия
292 0 0

когато плаче 

циганка — в сърцето ѝ

тъга и здрач е

 

когато тя обаче

смее се — то

любверазпалвач е

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??