Sep 10, 2020, 7:29 PM

Смее се 

  Poetry
302 0 0

когато плаче 

циганка — в сърцето ѝ

тъга и здрач е

 

когато тя обаче

смее се — то

любверазпалвач е

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??