2.12.2011 г., 6:20 ч.

Смели журналисти 

  Поезия
694 0 0

На всички смели журналисти
работите за да са чисти,
за Петър Гоблена не драскат,
боса от Кирчево  да не стряскат.


Информация от никъде не приижда
и в интернет нищо не се вижда,
само за тракийската могила,
дето ще я маха като куца кобила.


Всякакви събития клюкарски,
стига да не са другарски,
навсякъде може да се прочетат
и журналисти изцяло ще ги украсят.


И нормално е 100 лв. да не плаща
Петър Гоблена на смърт да ме изпраща
и сега Мицка усърдно работи
по заповедта на големи обороти.


И това на всеки се забранява
навсякъде да се отразява
явно на никого при нас не му пука,
че прокурор иска да те пречука.

© Владимир Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??