11.10.2007 г., 11:23 ч.

Смесено... 

  Поезия
492 0 5
 

                                   Смесено...

                 


                         Слънчеви струни трептят по прозореца...


                         Очите повтарят позабравен рефрен...


                         Няма го... Няма го вече щуреца,


                         дето припяваше ласкаво с мен...



                         Тъжни акорди се стичат


                         от очите разплискани...


                         Но пък лъчите надничат -


                         попиват тъгата поискана...



© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??