Сметка
Сметка си правим за това или онова,
за големите стоки и дребни неща.
Сметка, а дали я има в Любовта?
За много хора наистина е така!
Без чувства, само сметка за утре се прави,
уви това е Истина, вярно не се нрави!
Сметка за пари, къщи и коли,
да влюбена била тя но в тях!
Но не това най-важно е нали?
Да се използва чувствата на другия е грях!
Дали те обича или е с теб за друго нещо,
дали теб желае или нещо друго горещо!
Накрая винаги си проличава
а на Истинската Любов Човек се надява!!
© Валентин Миленов Всички права запазени