15.02.2008 г., 12:02 ч.

Смирено за причастие 

  Поезия
536 0 6

Изсъхнаха от корен всички думи!

Притихнала съм опрощаващо...

И няма смисъл

в грешките сега...

Не е ли всичко

преходно

и плаващо?!...

Да гоним вещици през пролетта?!?

Да теглим остарелите си истини

върху кантари от обида и тъга?!?...

 

Ще има ли награди за участие?!

Ще изгори ли без остатък низостта?!...

 

ДА ПОМЪЛЧИМ СМИРЕНО

ЗА ПРИЧАСТИЕ!!!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??