Feb 15, 2008, 12:02 PM

Смирено за причастие 

  Poetry
537 0 6

Изсъхнаха от корен всички думи!

Притихнала съм опрощаващо...

И няма смисъл

в грешките сега...

Не е ли всичко

преходно

и плаващо?!...

Да гоним вещици през пролетта?!?

Да теглим остарелите си истини

върху кантари от обида и тъга?!?...

 

Ще има ли награди за участие?!

Ще изгори ли без остатък низостта?!...

 

ДА ПОМЪЛЧИМ СМИРЕНО

ЗА ПРИЧАСТИЕ!!!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??