Изсъхнаха от корен всички думи!
Притихнала съм опрощаващо...
И няма смисъл
в грешките сега...
Не е ли всичко
преходно
и плаващо?!...
Да гоним вещици през пролетта?!?
Да теглим остарелите си истини
върху кантари от обида и тъга?!?...
Ще има ли награди за участие?!
Ще изгори ли без остатък низостта?!...
ДА ПОМЪЛЧИМ СМИРЕНО
ЗА ПРИЧАСТИЕ!!!
© Руми Бакърджиева Все права защищены