27.05.2009 г., 6:39 ч.

Смисъл с доброта 

  Поезия » Бели стихове
713 0 2

Грешките са урок,

със  сълзите отивам

спонтанно напред,

изпитвам любов.

Страховете си погалвам

с  усмивки  нежни,

чисто скъпоценни.

Живеят с обичта ми.

Наследството на сърцето ми

е свободата летяща,

предлагаща ново,

смисъл с доброта.

 

                                                                          Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??