Грешките са урок,
със сълзите отивам
спонтанно напред,
изпитвам любов.
Страховете си погалвам
с усмивки нежни,
чисто скъпоценни.
Живеят с обичта ми.
Наследството на сърцето ми
е свободата летяща,
предлагаща ново,
смисъл с доброта.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков All rights reserved.
Поздрав за добре дошъл!